Fali CO2-mérő 2

Széndioxid

Indoor Air Quality

Beltéri Levegőminőség Kft.

Széndioxid Légcsatorna CO2 Fali CO2-mérő 1 Fali CO2-mérő 2 Kézi CO2-mérő Fali CO-mérő Kézi CO-mérő Fali ózonmérő VOC mérő Elérhetőség

Elérhetőség:

Mob:

+36-20-35-248-35

Info@szendioxid.hu

                        SENSEAIR fali széndioxid-jelzők

eSENSE távadó

Az eSENSE  CO2 távadó a beltéri levegőminőség ellenőrzésére. Méretei illeszkednek az EU szabvány kábelkötöző dobozhoz. Kapható kijelzős változatban is. A távadó segítségével elkerülheti mind az energia és költségpazarló túlszellőztetést, mind az elégtelen szellőztetést, mely egészségtelen. Az eSENSE méri a CO2 koncentrációt 2000 ppm-ig és a mérési eredményt analóg 0/2-10 V / 4-20mA kimeneti jellé alakítja.

Részletek ...

                         Részletek ...

eSENSE industrial

eSENSE Ind infravörös színképelemzésen alapuló (NDIR technológia), karbantartást nem igénylő CO2 távadó a beltéri levegőminőség ellenőrzésére. A készülék IP54 védettsége a távadó széleskörű ipari felhasználását tesz lehetővé.

                        

Részletek ...

                              Részletek ...                                                                                                                      

aSENSE™ GH

Az aSENSE GH “Green House” távadó a mezõgazdasági felhasználásra. A speciális műanyag házban elhelyezett szenzor védett az üvegházakban, inkubátorokban fellépõ megnövekedett páratartalomtól. A készülék  mind a környezeti levegő hõmérsékletét, mind a CO2 tartalmát méri, az értéket digitális jellé alakítja és a vezérlőegységnek továbbítja. A széndioxidszintet 3000/5000 ppm-ig mérii, és 0/2-10 V / 4-20mA analóg kimenő jellé alakítja.

Részletek ...

                          Részletek ...

eSENSE™ Slim

eSENSE Slim felhasználási területe a beltéri széndioxidszint mérése. Az ultra-kompakt távadó kialakításakor a tervező a sokoldalú gyári beépíthetőségre törekedett: fali, légcsatorna IP védettsége IP50. 300 mm hosszú kábellel kapcsolódik a nyáklaphoz és így a szenzor problémás helyre történő beépítését is lehetővé teszi.

Részletek ...

                         Részletek ...

aSENSE™ VAV

aSENSE VAV egyedülálló vezérlő, mely mind a környezeti levegő hőmérsékletét, mind a széndioxid-koncentrációját méri. A különleges funkciók számára (pl.: a mérési eredmény manuális felülírása) terminállal rendelkezik. Ez a készülék kulcsa az energiatakarékos beltéri klímavezérlésnek azokban a terekben, ahol változó számú ember tartózkodik. A mért értéket analóg és digitális jellé alakítja, melyet négy elkülönült kimenetre küld: két analóg, egy relé és egy open kollektor / harmadik analóg (választható). LCD kijelzővel és nyomógombokkal. Az aSENSE-VAV kapható mind a klímazónába mind a szellőzőcsatornába szerelhető verzióban.

 Részletek ...

Indoor Air Quality Beltéri Levegőminőség Kft. // 1125 Budapest Kútvölgyi út 69/A // Tel/Fax: 200 63 09 // Mobil: 06 30 815 10 11 //