VOC mérő
VOC (Volatile organic compounds)

Indoor Air Quality

Beltéri Levegőminőség Kft.

Széndioxid Légcsatorna CO2 Fali CO2-mérő 1 Fali CO2-mérő 2 Kézi CO2-mérő Fali CO-mérő Kézi CO-mérő Fali ózonmérő VOC mérő Elérhetőség

Elérhetőség:

Mob:

+36-20-35-248-35

Info@szendioxid.hu

Beltéri VOC IAQ mérők / jelzők /vezérlők

Az IAQ a beltéri levegőminőség összetett mutatója, mely áll a hőmérsékletből, páratartalomból, a friss levegőből és különböző alacsony koncentrációjú összetevőkből (VOC). Az IAQ fontos, hiszen a környezetünk minőségét komfortját, a munkavégző képességünket az általa mért tényezők szabják meg.

A VOC (Volatile organic compounds) különböző gázok, melyeket bizonyos  vegyi anyagok bocsátanak ki, s melyek hatása rövid vagy hosszú időtartam alatt változatos egészségi hatásokat váltanak ki szervezetünkben. Szennyezik a levegőt, ezzel hozzájárulnak asztmás és egyéb légúti megbetegedésekhez. Az illékony szerves vegyületek (VOC) forrása a lakkok, festékek, higítók; tisztítószerek; építőanyagok, bútorlapok; irodai felszerelések: nyomtatók, másolók, hibajavítók, ragasztók, fotók stb. A háztartásokban is szélekörben haználunk ilyen vegyszereket: szerves oldószerek, fertőtlenítők, viaszok, festékek, zsírtalanítók, kozmetikumok, dezodorok, parfűmök.

A fali VOC-IAQ  készülékek feladata a beltéri levegő VOC (illékony szerves  vegyületek) szintjének mérése,  kijelzése, és a különböző választható analóg és relékimenetek segítségével a szellőzőrendszerek vezérlése.

F2012IAQ-VOC-20xx /40xx /21xx

Fali VOC jelző és vezérlő a levegő  illékony szerves vegyületek mérésére, a ventilátorok vezérlésére.

 Részletek ...

F2012TSM-VOC-L1xx

Fali VOC távadó és jelző, az illékony szerves vegyületek szintjét a műszerházon található 6 LED jelzi.

Részletek ...

Indoor Air Quality Beltéri Levegőminőség Kft. // 1125 Budapest Kútvölgyi út 69/A // Tel/Fax: 200 63 09 // Mobil: 06 30 815 10 11 //

Beltéri levegőminőség VOC analóg / digitális távadó

Az IAQ-X érzékelőt a beltéri levegőminőség (VOC), és az irodák, lakóterek stb. hõmérsékletének mérésére és vezérlésére tervezték. A készülék alkalmas továbbá három lépésben beltéri levegőminõség vezérésére (fűtés, szellőz-tetés, hűtés)

Részletek ...

Air Quality VOC Analóg / Digitális távadó

 Az ADTC3 távadó egyszerû, alacsonyköltség- és karbantar-tásigényű VOC távadó. Működése a modern félvezető-technológián alapszik. A távadó érzékeli a környező levegõ VOC (illékony szerves összetevő) tartalmát és arányos, lineáris, 4-20 mA / 0-10 V analóg vagy RS 485/ModBus digitális jelet ad ki. A különböző szenzorház-változatok révén az ATDC3-1160 szinte minden környezetben alkalmazható. Lakásba, munkahelyekre, ipari környezetbe.

Részletek ...