Fali CO-mérő
Szénmonoxid

Indoor Air Quality

Beltéri Levegőminőség Kft.

Széndioxid Légcsatorna CO2 Fali CO2-mérő 1 Fali CO2-mérő 2 Kézi CO2-mérő Fali CO-mérő Kézi CO-mérő Fali ózonmérő VOC mérő Elérhetőség

Elérhetőség:

Mob:

+36-20-35-248-35

Info@szendioxid.hu

Fali szénmonoxidjelzők

A szénmonoxid a szén és szénszármazékok tökéletlen égése során keletkező gáz, Színtelen, szagtalan, gyorsan mérgező gáz. Belélegzése fejfájással, hányingerrel, rosszulléttel jár. Felismeréséhez fontos a szénmonoxid-jelző, ugyanis e nélkül csak a kísérőjelenségei alapján ismerjük fel.

Az IAQ által forgalmazott készülékek amellett, hogy érzékelik a gáz jelenlétét, rendelkeznek analóg és/vagy relékimenettel, mely vezérli a szellőzőrendszert, a tüzelőberendezést illetve bekapcsolja a riasztót. Az érzékelők az RS485 kommunikációs interfésszel számítógépes rendszerbe köthetők (nagyobb zárt gépkocsitárolók vagy összetett épületgépészeti, riasztórendszerek).

Indoor Air Quality Beltéri Levegőminőség Kft. // 1125 Budapest Kútvölgyi út 69/A // Tel/Fax: 200 63 09 // Mobil: 06 30 815 10 11 //  

Szénmonoxid jelző és riasztó

A beállított széndioxidszintek elérésekor riaszt       (Beépített  buzzer -zümmögő)

A széndioxidszintet a háttérvilágítás megváltoztatásával jelzi (zöld, sárga, vörös)

A szénmonoxidszint minimális változására is reagál, és az előre beállított széndioxidszint elérésekor a relékimenet segítségével bekapcsolja a ventilátort vagy jelez.

Asztali és fali kialakítás.

Számítógépes illetve épületgépészeti rendszerbe (DDC/PLC) köthető ( Analóg kimenet illetve Modbus RS485 interfész)

Részletek ...

Szénmonoxid-távadó(CO-távadó)
ADT X3 1110 elektrokémiai szenzorral

CO -távadó elektrokémiai szenzorral a környezeti levegő szénmonoxidtartalmának folyamatos ellenõrzésére. Az ielektrokémiai cella a kalibrálási időtartam során nagyfokú pontosságot, szelektivitást és megbízhatóságot mutat. Az ADT-D3 szabványos analóg kimenetekkel rendelkezik, (0) 4-20 mA illetve 2-10 V DC és RS 485 kommunikációs interfész. Rendeléskor válaszható 2 relé kimenet beállítható küszöbértékekkel.

Részletek ...

Szénmonoxid-távadó (CO-távadó)
ADT-D3-1110 infravörös duálszenzorral

CO-távadó infravörös duálszenzorral a beltéri levegõ szénmonoxidtartalmának folyamatos felügyeletére. Az infravörös mérési eljárás integrált hõmérséklet és driftkompenzációval. Az 5 éves kalibrálási időköz ellenére a legnagyobb pontosságot, szelektivitást és megbízható-ságot adja.

Részletek ...

Szénmonoxidjelző (CO-jelző) és riasztó
ADT-D3 1164 elektrokémiai szenzorral

Az analog gázmérő és vezérlő berendezés a beépített érzékelő szondával alkalmas a környezeti levegő mérgező gázainak (gőzeinek) folyamatos ellenőrzésére. A gázkoncentráció öt szabadon beállítható riasztási küszöbértékkel kontrollálható, a riasztási jelzésre öt feszültségmentes relékimenet áll rendelkezésre.

Részletek ...